• TalentCompass inzetten
  • Voor kinderen
  • Voor jongeren
  • Voor volwassenen


Voor wie is het TalentCompass?

Maak jij je als ouder zorgen over de opvoeding van je kind ? Dit is heel normaal. Je vraagt je soms af of je wel genoeg tijd en aandacht hebt voor je kind. Zit het goed in zijn vel? Haal je wel het beste in hem naar boven ? Maak je de juiste keuzes in de opvoeding of onderwijsaanbod ? Zonder dat jij aan jezelf hoeft te twijfelen, is een beetje hulp soms welkom. Toch ?

 


Het TalentCompass kan hulp bieden. Het TalentCompass is géén test. Het geeft géén normatieve uitslag over hoe je kind scoort. Vanuit onze positieve benadering gaan we op zoek naar de sterktes van je kind. We zoeken (en vinden!) de talenten en innerlijke motivatie van jouw kind op het gebied van:

  • sociale contacten
  • doelgericht handelen / werken
  • leren, denken en creativiteit

 

De uitkomsten kunnen je helpen om het beste in je kind naar boven te halen. Ze vormen een basis waarop je in de toekomst belangrijke beslissingen kunt nemen voor de ontwikkeling: school- en studiekeuze, beroepskeuze, et cetera. Je kunt het TalentCompass gebruiken wanneer je kind niet goed in zijn vel zit. Vaak uit zich dit in negatief gedrag dat kan leiden tot problemen tussen jou en je kind. Met het TalentCompass geef je je kind meer zelfvertrouwen.

 

Het belangrijkste ? Via het TalentCompass wordt je kind aangesproken op zijn eigen unieke talenten en motivaties. Je hoeft het niet langer te dwingen iets te leren dat niet bij hem of haar past. Je kunt aansluiten op de natuurlijke manier van leren en ontwikkelen. Je kunt het uitdagen zijn talenten in te zetten om tot een oplossing voor bepaalde problemen te komen. Op die manier krijgen jij en je kind weer grip op de situatie en kunnen jullie samen trots zijn op wat er is bereikt. Zo wordt je samen eigenaar van alle vragen én van de mogelijke oplossingen. 

Bel 06 401 107 95

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.