Het TalentCompass voor kinderen

Voor kinderen van 8 tot 13 jaar.

 

Enkele ervaringen van kinderen die met het TalentCompass weer in hun kracht kwamen:

 

Onze dochter is nu 10 ze wordt deze zomer 11 jaar. Zij is zo stil en verlegen. Als ze samen met andere kinderen speelt laat ze over zich heen lopen. Ik kan me nu al zorgen maken als ik aan de middelbare school denk.

 

Mijn zoon Dennis is 13 jaar. Sinds hij op de middelbare school zit is hij veranderd. Hij luistert niet meer, gaat zijn eigen gang. Hij heeft verkeerde vrienden en verwaarloost zijn school. We hebben al van alles geprobeerd en willen heel graag onze aardige en gezellige Dennis terug die hij een paar jaar geleden was.

 

Mijn kind was altijd druk en onrustig. Een paar jaar geleden is de diagnose ADHD gesteld. Ik vraag me nu af of dit slim geweest is. Het heeft ons niet de hulp opgeleverd die we gehoopt hadden. We zien haar steeds onzekerder worden. Ze denkt dat ze niets kan. Ik wil haar zo graag laten zien waar ze goed in is zodat ze trots op zichzelf kan zijn.

 

Is je kind angstig, stil of verlegen, wil je dat je kind beter luistert, gun je je kind meer zelfvertrouwen, of zou je willen dat hij meer voor zichzelf opkomt. Vraag je je af wat een goede middelbare school voor je kind zou zijn, of hebben ze op school een heel ander beeld van je kind dan dat jij thuis ziet?

 

Wil je dat er gekeken wordt naar wie je kind echt is, wil je zicht op wat je kind wel kan i.p.v. het benoemen van zijn beperkingen, heb je vragen over de schoolkeuze van je kind? Maak je je zorgen over de vriend(en/innen) die je kind wel of niet heeft?

Dan biedt TalentCompass hulp!

 

Het TalentCompass geeft inzicht in de aangeboren talenten van je kind. Het geeft je een duidelijk beeld waar zijn kracht zit, maar ook waar zijn eigen motivatie zit en wat voor jouw kind de makkelijkste manier van leren is. Dit helpt om richting te geven aan het gedrag van je kind, aan schoolkeuze en motivatie.

 

Heb je vragen over Het TalentCompass neem dan contact op via het contactformulier wat je rechts op deze pagina staat.

 

Wil je een afspraak met een Compass-coach bij jou in de regio zoek dan de dichtstbijzijnde vestiging en vul je woonplaats in, rechtsboven aan deze bladzijde.

 

 

Bel 06 401 107 95

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.