• TalentCompass inzetten
  • Voor kinderen
  • Voor jongeren
  • Voor volwassenen


TalentCompass voor studenten en volwassenen

 

Nieuwsgierig naar je eigen talenten? Voor iedereen van 8 jaar en ouder is er een TalentCompass. Voor jongeren en volwassen werkt het in hoofdlijnen op dezelfde manier. Na aanmelding ontvang je een link in de mail. Hiermee ga je naar een scan zoals die voor het TaletnCompass. Natuurlijk werken we wel met andere stellingen, passend bij de doelgroep. 

 

Je krijgt vervolgens een korte vragenlijst en een gesprek. Na dit alles volgt een afspraak met een gedrags- en een zakelijk deskundige. Zij bespreken in 2 x 1,5 uur de resultaten van het TalentCompass. Zo krijg je inzicht in je persoonlijke en zakelijke talenten.

 

Talent management

Het TalentCompass kan ook worden ingezet door managers die zich meer willen gaan richten op talentmanagement. Het TalentCompass kan niet alleen inzicht geven in de talenten van de werknemers, maar ook in de rollen en verantwoordelijkheden binnen een team of afdeling. Dit draagt bij aan het verbeteren van het resultaat, de slagvaardigheid en de onderlinge waardering. Indien nodig is het TalentCompass ook te maken in diverse andere talen.

 

Wil je meer informatie over een eigen TalentCompass of wil je je aanmelden? Kijk dan  op de volgende website

www.talentprofs.com

 

Bel 06 401 107 95

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.