• TalentCompass inzetten
  • Voor kinderen
  • Voor jongeren
  • Voor volwassenen
De Achtergrond

Het TalentCompass maakt gebruik van het gedachtengoed van de Belgisch klinisch psycholoog Wil de Roy. De Roy werkte ruim 35 jaar aan een methode die een diepgaand inzicht geeft in de aangeboren talenten van mensen. Uiteindelijk kreeg dit de vorm van een online scan. Deze analyse onderscheidt zich door puur zicht te geven op de daadwerkelijke talenten van de mens. Los van vergelijkingen met anderen en oordelen als goed of fout. Op deze manier wordt een duidelijke blauwdruk van de talenten van een kind, jongere of volwassene gegenereerd.

 

De beschreven analytische inzichten worden gecombineerd met 20 jaar ervaring van drs. Nelly ter Voert als orthopedagoge. In haar manier van werken met kinderen en jong volwassenen is ze steeds meer de focus gaan leggen op talenten en motivatie. Dit gaf ze handen en voeten door een verbinding te leggen met haar ervaringen vanuit de creatieve- en speltherapie. Dit samen maakt het TalentCompass. Er is een versie voor kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren of studenten en volwassen. Zo kan iedereen inzicht krijgen in zijn of haar natuurlijke talenten en natuurlijke manier van ontwikkelen.

 

Onze spelanalyse is gebaseerd op het gedachtengoed van dr. J. Hellendoorn oud universitair hoofddocent orthopedagogiek aan de Universiteit van Leiden. Zij ontwikkelde de speltherapiemethode Beeldcommunicatie. Nelly studeerde af  bij dr. J. Hellendoorn met haar afstudeeronderzoek "Creatief werk binnen de methode Beeldcommunicatie'.


 

Bel 06 401 107 95

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.