Het TalentCompass voor Volwassenen

Voor mensen vanaf 24 jaar.

 

Enkele ervaringen van volwassenen die met het TalentCompass weer in hun kracht kwamen:

 

Als moeder van 3 jonge kinderen vond ik het moeilijk om de opvoeding en mijn werk te combineren. Ik had altijd het idee dat ik te kort schoot naar mijn kinderen toe, maar ook op mijn werk. Ik was zo aan het rennen en vliegen dat ik alles maar half deed. Ik wilde het zo graag voor iedereen goed doen dat ik mezelf helemaal vergeten was. Het VolwassenCompas heeft me laten zien waar mijn kracht zit en hoe ik dicht bij mezelf kan blijven en ook nog een leuke moeder en partner en collega kan zijn.

 

Na mijn studie was ik na drie (korte) banen weer werkeloos. Ik heb nooit het idee gehad dat ik echt goed op mijn plek zat. Ik was altijd weer blij wanneer het weekend was, want dan had ik tijd voor mijn eigen interesses. Om me heen had ik een aantal vrienden die altijd met veel plezier naar hun werk gingen, "alsof het hun hobby was". Dit wilde ik ook graag. Het VolwassenCompas heeft laten zien waar ik echt energie van krijg en hoe ik dit in werk past. Morgen heb ik een sollicitatie en over twee weken begin ik met een bijscholing.

 

Alle kinderen studeren of zijn het huis uit. Ze komen af en toe in het weekend naar huis en dan is het ouderwets gezellig. Ik wilde iets zinnigs doen met alle tijd die ik had. Een gevoel van ik wil mijn steentje wilde bijdragen aan onze samenleving. Misschien iets met kinderen of ouderen. Maar hoe pak je dit aan. Het VolwassenCompas heeft me geholpen om te zien waar mijn krachten en talenten liggen en hoe ik deze op een passende manier in kan zetten. Ik voel me weer echt nuttig.

 

Wil je een andere richting op? Wil je vanuit passie leven? Een baan die echt bij jou past? Wil je je kracht terug vinden na een lastige situatie? heb je beperkte energie en wil je deze optimaal inzetten? Wil je meer balans in je leven?

 

Heb je vragen over de keuzes in jouw leven. En vind je het belangrijk om te worden wie je bent, dicht bij jezelf te blijven en jouw talenten in te zetten. Wil je dat er gekeken wordt naar wie jij echt bent. Wil je weten waar jij goed in bent en hoe je dit optimaal in kan zetten en nog verder kan ontwikkelen. Wil je weten waar jouw aangeboren talenten liggen en je kracht kan vasthouden of herpakken na een lastige situatie.

Dan biedt het TalentCompass hulp!

 

Het TalentCompass geeft inzicht in jouw aangeboren talenten. Het geeft een duidelijk beeld waar jouw kracht zit, maar ook waar jouw eigen motivatie zit en wat jouw manier van leren is. Het laat ook zien wat het verschil is tussen je aangeleerde kwaliteiten en de talenten die je van nature energie geven. Dit helpt om steeds meer je eigen leven te gaan leiden op een manier die bij jou en je talenten past.

 

Heb je vragen over Het TalentCompass neem dan contact op via het contactformulier wat je rechts op deze pagina staat.

 

Wil je een afspraak met een TalentCompass-coach bij jou in de regio zoek dan de dichtstbijzijnde vestiging en vul je woonplaats in rechtsboven aan deze bladzijde.

 

Bel 06 401 107 95

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.