Het TalentCompass voor jonge kinderen

Voor kinderen van 4 t/m 7 jaar.

 

Enkele ervaringen van kinderen die met het TalentCompass weer in hun kracht kwamen:

 

Onze zoon is in februari 4 geworden. Net voor de zomervakantie gaf de juf aan dat hij niet goed mee doet in de kring. Hij zit niet stil en praat tussen anderen door. Thuis zien we een ander kind. Hij is heel leergierig en al met letters bezig. We vragen ons af of hij wel genoeg uitgedaagd wordt op school.

 

Marieke mijn dochter van 7 wordt gepest. Ze wil ze niet meer naar school. We zijn al gaan praten maar de gesprekken hebben niets opgeleverd. Ze zeggen dat ze het in de gaten houden, maar ze blijft huilend thuis komen. Ik wil haar zo graag helpen want ik weet zelf heel goed wat het is om gepest te worden en dat is het laatste wat ik wil voor mijn kind.

 

Mijn kind is heel gevoelig en snel bang. Ze heeft er moeite mee als ik niet in de buurt ben en in haar eigen bed slapen is een drama. Als ik 's avond een keer weg moet dan komt ze 10 keer uit bed en slaapt ze niet voordat ik weer thuis ben. We hebben al van alles geprobeerd. Kunt u ons helpen om te zorgen dat ons kind niet meer bang is?

 

Heeft je kind moeite met vriendjes maken, is je kind angstig, stil of verlegen, of juist druk en aanwezig. Wil je dat je kind beter luistert, of op een positieve manier met zijn emoties leert omgaan. Gun je je kind een fijne tijd op school maar hebben ze op school een heel ander beeld van je kind dan dat jij thuis ziet?

 

Wil je dat er gekeken wordt naar wie je kind echt is, wil je zicht op wat je kind wel kan. Wat er in hem zit en hoe je dit als ouders (en school) kan stimuleren bij je kind.

Dan biedt de jonge versie van het TalentCompass hulp!

 

Het TalentCompass geeft inzicht in de aangeboren talenten van je kind. Het geeft je een duidelijk beeld waar zijn kracht zit, maar ook hoe je hem het beste aan kunt spreken om te zorgen dat zijn talenten gezien en benut worden. Daarnaast geeft het zicht op hoe je je kind het makkelijkst iets aan kan leren; zijn eigen natuurlijke manier van leren.

Het TalentCompass voor kinderen bestaat uit:       

  • De vragenlijst spel- en speelgoed in te vullen door ouders.
  • Een observatie op school. 
  • Een of meerdere flowsessies met het kind in de vorm van een spelsessie. ·
  • Een uitslaggesprek met jullie als ouders.

 

Heb je vragen over Het TalentCompass voor kinderen neem dan contact op via het contactformulier wat je rechts op deze pagina staat.

 

Wil je een afspraak met een gecertificeerd TalentCompass coach of therapeut bij jou in de regio zoek dan de dichtstbijzijnde vestiging en vul je woonplaats in, rechtsboven aan deze bladzijde.

 

 

Bel 06 401 107 95

En maak direct een afspraak

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.