Mirjam Heesakkers


6026 AA Maarheze
info@personali.nl
06 23 153 144


Mirjam Heesakkers

"Vinden wie je werkelijk bent"

 

De persoon achter Personali, staat als trainer, coach en verbinder voor een prikkelende, positieve en persoonlijke aanpak in de ontwikkeling van kinderen, jongeren en volwassenen.

 

Met haar eigen ontwikkeling als leidraad, haar behoefte aan zelfinzicht en een carrière die haar ver bracht maar weinig energie gaf; koos Mirjam ervoor om het roer om te gooien. Nu zij haar eigen drijfveren kent en weet waar zij energie van krijgt, zet zij haar natuurlijke talenten in om vol energie in verbinding te staan met iedereen die wil werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

 

Of het nu gaat om een eigen wens tot meer zelfinzicht of een bepaalde situatie of gebeurtenis die vraagt om een stukje begeleiding; Mirjam zal haar inlevingsvermogen inzetten om te helpen vinden wie je werkelijk bent, wat bij jou past en waar jij energie van krijgt. Haar doel is dat cliënten vanuit zelfinzicht de stap naar zelfbewustzijn maken en daarmee op eigen wijze met allerlei (lastige) situaties kunnen omgaan. Wanneer je jezelf beter begrijpt, kun je jezelf verder ontwikkelen en keuzes maken die echt bij je passen.

 

Mirjam maakt gebruik van het TalentCompass dat snel, overzichtelijk en beeldend zichtbaar maakt wat je aangeleerde kwaliteiten en aangeboren talenten zijn. Mocht het voor een optimale ontwikkeling van een cliënt wenselijk zijn om specifieke/aanvullende coaching/therapie in te zetten, dan schakelt Mirjam in haar netwerk om de optimale match te vinden.

 

www.personali.nl