Marieke Mulders


3417 MR Montfoort
kindercounseling@gmail.com
06 832 253 72


Marieke Mulders

Vragen over de opvoeding van uw kind. Situaties waar u tegenaan loopt of uw kind nu bang of angstig is, weinig zelfvertrouwen heeft of het onderlinge contact binnen het gezin niet lekker loopt. Ik help u graag om uw situatie te verbeteren op een manier die helemaal bij jullie past.  

 

Mijn naam is Marieke Mulders, in 2008 heb ik de opleiding kinder- en jeugdtherapie afgerond bij BGL. Naast mijn baan als kinder- en jeugdtherapeut ben ik getrouwd met Eric en ben ik moeder van 2 geweldige zonen.

Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk in Montfoort op een prachtige locatie, gelegen tegen het stiltegebied van Blokland, met uitzicht over de weilanden. In het vroege voorjaar bewonderen we de lammetjes en de rest van het jaar staan de schapen bijna voor onze deur te grazen.....

Door de ligging voelen ouders en kinderen zich direct thuis bij KIK-Counseling.

 

Doel van mijn therapie is dat ouders en kinderen weer rust in zichzelf vinden en vanuit die rust weer bij hun kracht en aangeboren talenten kunnen komen.

 

Het KidsCompas geeft je direct een beeld van je innerlijke drijfveren en dat geeft jullie als ouders en indien gewenst leerkrachten, alle handvatten om heel dicht bij je kind te komen en te blijven.

 

www.kik-counseling.com